Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κάτι που προβληματίζει τα μέλη της τροχαίας Λεμεσού, είναι ότι η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης Μαρίας, ενεργοποίησε την κλήση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο το σήμα που εξέπεμψε, έδειχνε ότι βρισκόταν στην επαρχία Πάφου. 

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο Υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, κ. Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε ότι στις 15:03 το απόγευμα λήφθηκε κλήση έκτακτης ανάγκης από κινητό με εφαρμογή για αυτόματη ανίχνευση σύγκρουσης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι κλήσεις λαμβάνονται στην Επαρχία όπου βρίσκεται ο κάτοχος, απλά οι συντεταγμένες που έβγαιναν από το κινητό ήταν στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Πέγειας», δήλωσε. 

Συμπλήρωσε ότι: «Αμέσως είχε ενημερωθεί η Λιμενική Αστυνομία, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποια κίνηση, αλλά την ίδια ώρα διερχόμενοι οδηγοί είχαν σταματήσει στην σκηνή και διαπιστώθηκε σε λίγα λεπτά ότι πρόκειται για το ίδιο κινητό και έτσι σταμάτησαν οι έρευνες στην περιοχή της Πάφου». 

Υπενθυμιζεται ότι γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η 47χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, σε σημείο του δρόμου παρά την Άλασσα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και αφού κινήθηκε αριστερά του δρόμου σε αυλάκι ύψους 30 εκατοστόμετρων, πέρασε πάνω από προστατευτικό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε, καταλήγοντας σε χαντάκι στα αριστερά του δρόμου.

Πρόκειται για την 47χρονη Μαρία Παστέρκαμπ, ουκρανικής καταγωγής και κυπριακής υπηκοότητας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE