Έκλεψαν δύο συλλεκτικά μπουκάλια ουίσκι αξίας 5.000 ευρώ – Χειροπέδες σε 33χρόνο, καταζητείται 38χρονος

Έκλεψαν δύο συλλεκτικά μπουκάλια ουίσκι αξίας 5.000 ευρώ – Χειροπέδες σε 33χρόνο, καταζητείται 38χρονος

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής δύο συλλεκτικών μπουκαλιών ουίσκι αξίας 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15 Ιουνίου καταγγέλθηκε από 46χρονο ιδιοκτήτη κάβας στην Πάφο ότι την ίδια ημέρα είχαν κλαπεί από την κάβα δύο συλλεκτικά μπουκάλια ουίσκι, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην κλοπή ενέχονταν δύο πρόσωπα μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, ηλικίας 33 και 38 ετών, κάτοικοι Λεμεσού.

Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και χτες Δευτέρα ο 33χρονος εντοπίστηκε στη Λευκωσία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου. Ο δεύτερος καταζητείται. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE