ΗΠΑ: Ο στρατός κατέστρεψε ραντάρ και drone των Χούθι της Υεμένης

ΗΠΑ: Ο στρατός κατέστρεψε ραντάρ και drone των Χούθι της Υεμένης

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως χθες Δευτέρα κατέστρεψαν τέσσερα ραντάρ, τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο σκάφος επιφανείας (USV) και τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) των Χούθι της Υεμένης.

Τα ραντάρ και το USV καταστράφηκαν σε περιοχές ελεγχόμενες από τους αντάρτες στην Υεμένη και το UAV πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα, διευκρίνισε μέσω X το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για τη Μέση Ανατολή (CENTCOM, «κεντρική διοίκηση»).

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE