Στις φλόγες όχημα 27χρονης στη Λεμεσό - Βλέπουν ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά

Στις φλόγες όχημα 27χρονης στη Λεμεσό - Βλέπουν ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά

Φωτιά σε όχημα 27χρονης στη Λεμεσό, ξέσπασε τα ξημερώματα τις Τρίτης 18 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Ομονοίας. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, η οποία διαπιστώθηκε πως τέθηκε κακόβουλα.

Ανακρινόμενη η 27χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος, αλλά και ο σύζυγος της ανέφεραν ότι δεν υποψιάζονται κανένα.

Οι Αρχές διερευνούν την περιοχή, τόσο από μαρτυρίες αλλά και από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.