Ώρες αγωνίας για 18χρονο: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας για 18χρονο: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία 18χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην περιοχή της Κοφίνου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Farhan Abdirahman, ημερομηνία γέννησης 18/05/2006, από Σομαλία, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε την Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024, στην Αστυνομία, ελλείπει από την Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.62μ. περίπου, με μαύρα κοντά σγουρά μαλλιά και σκούρα καφέ μάτια, ενώ φέρει πληγή από κόψιμο στον αστράγαλο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE