ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 32 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top