Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε κατά λάθος το panic button

Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε κατά λάθος το panic button

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα καθώς ενεργοποιηθηκε το κουμπί πανικού της 37χρονης δικηγόρου από την ίδια.

Ο συναγερμός σήμανε στο Κέντρο της ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 20:00 με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ο σκοπός του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τελικά πως ήταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και η μεγάλη του κόρη που πήγαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα του αλλά δεν το ήξερε η 37χρονη η οποία νόμιζε πως ήταν ο ποινικολόγος και πάτησε το κουμπί πανικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε τις αισθήσεις της.

Υπενθυμίζεται πως έξω από το σπίτι της υπάρχει περιπολικό με αστυνομικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE