Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε κατά λάθος το panic button

Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε κατά λάθος το panic button

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα καθώς ενεργοποιηθηκε το κουμπί πανικού της 37χρονης δικηγόρου από την ίδια.

Ο συναγερμός σήμανε στο Κέντρο της ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 20:00 με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ο σκοπός του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τελικά πως ήταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και η μεγάλη του κόρη που πήγαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα του αλλά δεν το ήξερε η 37χρονη η οποία νόμιζε πως ήταν ο ποινικολόγος και πάτησε το κουμπί πανικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε τις αισθήσεις της.

Υπενθυμίζεται πως έξω από το σπίτι της υπάρχει περιπολικό με αστυνομικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE