Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ
Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως, «στη διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης εκεί και όπου χρειάζεται η εξασφάλιση μαρτυρίας σίγουρα γίνονται και ενέργειες με χώρες του εξωτερικού», προσθέτοντας παράλληλα πως, «και σε αυτή τη περίπτωση αν χρειαστεί θα γίνει, αν δεν έγινε ήδη κάποια ενέργεια όσον αφορά τα συγκεκριμένα δεδομένα».
Ερωτηθείς κατά πόσο θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Ανδρέου απάντησε πως, «αν και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, τίποτα δεν αποκλείεται. Αντιλαμβάνεστε ότι οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, καθημερινά λαμβάνονται καταθέσεις, αν και εκεί που εξασφαλιστεί οποιαδήποτε μαρτυρία και τα δεδομένα είναι τέτοια, σίγουρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις. Τίποτα δεν αποκλείεται».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις