ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονή Αββακούμ: Πιθανή η συνδρομή των Ελληνικών Αρχών – Δεν αποκλείεται η σύλληψη κι άλλων προσώπων

Μονή Αββακούμ: Πιθανή η συνδρομή των Ελληνικών Αρχών – Δεν αποκλείεται η σύλληψη κι άλλων προσώπων

Πιθανό το ενδεχόμενο συνδρομής των Ελληνικών Αρχών στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ, για συλλογή στοιχείων που αφορούν τα ακίνητα του Αρχιμανδρίτη στο εξωτερικό, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να περάσουν χειροπέδες σε περισσότερα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως, «στη διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης εκεί και όπου χρειάζεται η εξασφάλιση μαρτυρίας σίγουρα γίνονται και ενέργειες με χώρες του εξωτερικού», προσθέτοντας παράλληλα πως, «και σε αυτή τη περίπτωση αν χρειαστεί θα γίνει, αν δεν έγινε ήδη κάποια ενέργεια όσον αφορά τα συγκεκριμένα δεδομένα».

Ερωτηθείς κατά πόσο θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Ανδρέου απάντησε πως, «αν και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, τίποτα δεν αποκλείεται. Αντιλαμβάνεστε ότι οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, καθημερινά λαμβάνονται καταθέσεις, αν και εκεί που εξασφαλιστεί οποιαδήποτε μαρτυρία και τα δεδομένα είναι τέτοια, σίγουρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις. Τίποτα δεν αποκλείεται».

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top