LIKE ONLINE

Τα ζώδια που θα έχουν την πιο ενεργή ερωτική ζωή τις επόμενες ημέρες

Τα ζώδια που θα έχουν την πιο ενεργή ερωτική ζωή τις επόμενες ημέρες

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή, προμηνύοντας θετικά γεγονότα για όλους και κυρίως για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Συνεχίζει με τρεις πλανήτες να εισέρχονται στον Καρκίνο, επηρεάζοντας την ερωτική ζωή όλων. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στο συναισθηματικό ζώδιο του νερού και φέρνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προσωπικά των παρακάτω ζωδίων κυρίως.

Καρκίνος

Η στιγμή που ξαναβρίσκετε τη δύναμή σας έφτασε. Τώρα θα εστιάσετε περισσότερο σε εσάς και θα καταλάβετε πως το μυστικό για όλα βρίσκεται στο να ξέρετε ποιες πραγματικά είστε και να το αποδεχτείτε. Βρείτε χρόνο για να σκεφτείτε, κρατήστε αν θέλετε και ημερολόγιο, περπατήστε στο ηλιοβασίλεμα και εκφράστε ευγνωμοσύνη προς τον εαυτό σας. Όσο πιο κοντά έρθετε με τον εσωτερικό σας κόσμο, τόσο πιο εύκολα θα δεχτείτε τα δώρα της αγάπης που έρχονται.

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 21 Ιουνίου θα λάβετε ένα σημάδι για το πόσο μακριά έχετε φτάσει, το οποίο θα σας δώσει να καταλάβετε ότι είναι ασφαλές να αγαπήσετε ξανά. Τώρα είναι η στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να χτίσετε μια σχέση σε καλύτερα θεμέλια. Η περίοδος της αρχικής αυτοκριτικής και επούλωσης έχει πλέον τελειώσει, οπότε ήρθε η ώρα να επιστρέψετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα – να ζήσετε μια ζωή γεμάτη αγάπη.

Τοξότης

Τίποτα δεν σας αρέσει περισσότερο από το να είναι ο έρωτας μια μεγάλη περιπέτεια και αυτήν την εβδομάδα αυτό ακριβώς θα λάβετε. Ενώ η εποχή των Διδύμων είναι διασκεδαστική για ραντεβού και για παιχνίδια στις σχέσεις σας, δεν αποτελεί πάντα καλό οιωνό για τη δημιουργία μακροχρόνιων δεσμών. Τώρα που η ενέργεια γυρίζει, μπορείτε να πάρετε τις νέες εμπειρίες που είχατε στον έρωτα και να αρχίσετε να τις μετατρέπετε σε κάτι βαθύτερο. Δεν υπάρχει ποτέ κάτι κακό στο να θέλετε να γράψετε τους δικούς σας κανόνες στην αγάπη – απλώς πρέπει να είστε πρόθυμοι να βρείτε κάποιον που θέλει να κάνει το ίδιο.

Αφήστε τον εαυτό σας να εστιάσει την ενέργειά του στην οικοδόμηση οικειότητας, να βιώσει συναρπαστικές αλλαγές στη σχέση και να εκμεταλλευτεί την τύχη που έρχεται με την εποχή του Καρκίνου. Θα αναλάβετε δράση για να συνεχίσετε να χτίζετε τη σύνδεσή σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να προχωρήσει τη σχέση σας.

Υδροχόος

Όταν δίνετε στον εαυτό σας περισσότερα, είστε επίσης σε θέση να λάβετε περισσότερα και από τους άλλους. Ήσασταν απίστευτα απασχολημένες και επικεντρωμένες σε διάφορους τομείς της ζωής σας πρόσφατα και δεν ελέγξατε για να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα κάνετε είναι πραγματικά μέρος της οικοδόμησης της σχέσης και της ζωής που πραγματικά θέλετε. Όλα αυτά αλλάζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς όχι μόνο είστε σε θέση να κάνετε ένα βήμα πίσω από την πολυάσχολη ζωή, αλλά και η ρομαντική σας ζωή αρχίζει να αναθερμαίνεται.

Η πορεία των πλανητών στον Καρκίνο θα αναδείξει την ανάγκη σας όχι μόνο να επιβραδύνετε και να αγκαλιάσετε την «αυτο-αγάπη», αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να τιμήσετε τα όρια που μπορούν να προστατεύσουν τη σχέση σας. Καθώς θα αρχίσετε να επικεντρώνεστε περισσότερο στη σχέση και στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας για να την απολαμβάνετε, μπορείτε να νιώσετε αμέσως τα θετικά αποτελέσματα στη ρομαντική σας σχέση.

Δημιουργήστε χρόνο για χαλαρά πρωινά με τσάι και βιβλία και αφήστε τον εαυτό σας να επιστρέψει στην αίσθηση του σπιτιού μέσα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εμποτίσετε τη σχέση σας με τη φλόγα της σύνδεσης και δημιουργήστε άφθονο χρόνο για να μείνετε μόνοι, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top