Θανατηφόρα τροχαία: Αυτά τα μέτρα θα εφαρμοστούν από την Αστυνομία - Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη

Θανατηφόρα τροχαία: Αυτά τα μέτρα θα εφαρμοστούν από την Αστυνομία - Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη

Αξιολογήθηκαν οι οδικές συγκρούσεις που σημειώθηκαν από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα και αποφασίστηκε η λήψη περαιτέρω μέτρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και η απώλεια ανθρώπινων ζωών προκαλούν προβληματισμό αλλά και θλίψη στην Αστυνομία, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για λήψη περαιτέρω δυναμικών και στοχευμένων μέτρων.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Αρχηγείου Αστυνομίας, την οποία συγκάλεσε ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, αξιολογήθηκαν οι οδικές συγκρούσεις που σημειώθηκαν από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα και αποφασίστηκε η λήψη περαιτέρω μέτρων από πλευράς Αστυνομίας, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων αλλά και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, μεταξύ των οποίων:

-η εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων και εκστρατειών αστυνόμευσης,
-η αύξηση των εκστρατειών ενημέρωσης και διαφώτισης,
-η επαναξιολόγηση των σημείων τοποθέτησης των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης και
-η περαιτέρω δραστηριοποίηση των μελών της Αστυνομίας στο οδικό δίκτυο.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Επαρχιών, καθώς και οι Επαρχιακοί Υπεύθυνοι Τροχαίας και Οδικής Ασφάλειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE