ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 17 και 14 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας, κλοπή, κλεπταποδοχή και επίθεση εναντίον Αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από γυναίκα κάτοικο Λευκωσίας, ότι κλάπηκε η τσάντα της, την οποία είχε αφήσει σε παγκάκι στην παραλία στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, ενώ κλάπηκε και το κινητό της τηλέφωνο το οποίο βρισκόταν εντός του οχήματος της, αξίας 500 ευρώ περίπου.

Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβηκαν στην περιοχή για εξετάσεις, ενώ μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο δύο πρόσωπα, τα οποία θεάθηκαν να κινούνται ύποπτα. Στην κατοχή των δύο προσώπων, εντοπίστηκε μία νάιλον τσάντα που περιείχε μεταξύ άλλων, έξι κινητά τηλέφωνα, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Τα δύο πρόσωπα αφού πληροφορήθηκαν ότι θα συλληφθούν, έσπρωξαν τα μέλη της Αστυνομία και προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή. Ο 17χρονος ανακόπηκε και συνελήφθη, ενώ ο 14χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Επίσης, χθες το απόγευμα, δύο ακόμη πρόσωπα κατήγγειλαν την κλοπή των τριών κινητών τους τηλεφώνων από τα οχήματα τους, τα οποία ήταν ξεκλείδωτα, στην ίδια περιοχή της Λάρνακας. Τα κινητά αναγνωρίστηκαν από τους παραπονούμενους, ανάμεσα στα κινητά που εντοπίστηκαν στην κατοχή των υπόπτων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοποι» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top