ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τέλειος Freddo στο σπίτι ή στο γραφείο από την Nespresso!

Ο τέλειος Freddo στο σπίτι ή στο γραφείο από την Nespresso!

Ο κρύος καφές αποτελεί πραγματική όαση μέσα στον καύσωνα. Αγαπημένη επιλογή των Κυπρίων αυτή την εποχή – και όχι μόνο - είναι ο freddo espresso και η Nespresso, με τις μηχανές της σειράς Vertuo το φτιάχνει με απόλυτη μαεστρία.

Εύκολο, γιατί φτιάχνεται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Οι μηχανές Vertuo χρησιμοποιούν αναγνώριση γραμμωτού κώδικα (barcode) και σύστημα εκχύλισης παρασκευής που δημιουργούν τη δική σας εμπειρία καφέ. Ο μοναδικός γραμμωτός κώδικας σε κάθε κάψουλα προσαρμόζει τη ροή και τον όγκο του νερού, τη θερμοκρασία, τον χρόνο έγχυσης και την περιστροφή κάψουλας, προσφέροντας τον τέλειο καφέ, κάθε φορά.

Γρήγορο, αφού χρειάζεται μόλις 30 δευτερόλεπτα για τη μηχανή να είναι έτοιμη για να αρχίσει να ρίχνει τον καφέ στο ποτήρι σου. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να το χτυπήσεις σε φραπεδιέρα για να κάνει αφρό καθώς η τεχνολογία της Vertuo με φυγόκεντρο δύναμη (Centrifusion) και 4 χιλιάδες στροφές το λεπτό, βγάζει περισσότερη κρέμα και ελευθερώνει πιο έντονα αρώματα.

Οικονομικό, γιατί φτιάχνεται με μία μόνο κάψουλα. Στη σειρά Vertuo κυκλοφορούν κάψουλες σε πέντε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με την ποσότητα καφέ που παράγουν (Ristretto στα 25 ml, Espresso στα 40 ml, Double Espresso στα 80 ml, Gran Lungo στα 150 ml και Mug στα 230 ml).


Για freddo, στη σειρά Vertuo προσφέρονται τέσσερις επιλογές στην κατηγορία «Barista Creations for Ice». Οι κρύοι καφέδες δημιουργήθηκαν ειδικά για να απολαμβάνονται με πάγο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν τα Freddo Delicato & Freddo Intenso για Original και Ice Leggero & Ice Forte για Vertuo - τα οποία αποτελούν μέρος των εποχικών Barista Creations for Ice της Nespresso.


Πολλά περισσότερα από έναν καφέ...
 Η Nespresso αποδεικνύει τη δέσμευσή της σε κάθε βήμα. Από την παραγωγή ως την ανακύκλωση, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Στόχος της ο διαχωρισμός του αλουμινίου από τους κόκκους καφέ και η δημιουργία νέων αντικειμένων.


Βρείτε όλα τα προϊόντα της Nespresso και παραγγείλετε τις κάψουλες της αρεσκείας σας για το σπίτι ή το γραφείο στην ιστοσελίδα nespresso.com.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top