ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα: Πατέρας χτύπησε τον γιο με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα: Πατέρας χτύπησε τον γιο με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σημειώθηκε, αυτή τη φορά στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, με πρωταγωνιστές πατέρα και γιο.

Τους χωρίζουν κληρονομικές διαφορές, αλλά προχθές η μεταξύ τους διαμάχη που έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, ξεπέρασε κάθε όριο. Ο 53χρονος πατέρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 37χρονο γιο του μέσα στο σπίτι τους με μια κατσαρόλα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού

Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού του έκλεψε το κινητό του αξίας 1.000 ευρώ καθώς και 620 ευρώ μετρητά.

Η διαμάχη για τα κληρονομικά

Ο γιος κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπως μεταδίδει το gegonotanews. Όμως επειδή ο 37χρονος απουσίαζε καθώς είχε αναχωρήσει για την Αθήνα όπου διαμένει, η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού κρατείται και παραπέμπεται με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Δήλωσε χθες στο δικαστήριο ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιό του.

Σε ερώτηση αν κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακή, ενώ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιός του που έρχεται στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα μετά από καταδίκη του.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top