ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδρυτικό μέλος του Volt ο Λάμπρος Διονυσίου - «Η ομιλία μου δεν γράφτηκε για το Volt, γράφτηκε επειδή αυτά νιώθω».

Ιδρυτικό μέλος του Volt ο Λάμπρος Διονυσίου - «Η ομιλία μου δεν γράφτηκε για το Volt, γράφτηκε επειδή αυτά νιώθω».

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» μίλησε ο αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και συγκεκριμένα του Τμήματος Πληροφορικής Λάμπρου Διονυσίου του οποίου η ομιλία κατά την τελετή αποφοίτησης του έγινε viral και η οποία προκάλεσε προβληματισμό.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «η ομιλία βγήκε από μέσα μου διότι πραγματικά ένιωθα όσα είπα».

Όπως σημείωσε, όλα αυτά που είπε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, δεν περίμενε να έχει τέτοια προβολή και ανακάλυψε ότι είχε γίνει viral όταν του έστειλαν μηνύματα, τα οποία διάβασε και συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν και άλλα άτομα τα οποία νιώθουν τα ίδια συναισθήματα με τον ίδιο.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος ασχολείται με την πολιτική, ανέφερε ότι ήταν πάντα πολιτικοποιημένος, ήταν πάντα ενημερωμένος και είχε πάντα ισχυρή άποψη.

Παράλληλα σημείωσε ότι κάποιοι θεώρησαν ότι η ομιλία του αποτελεί επίθεση στα κόμματα και τον κατηγόρησαν ότι είναι ισοπεδωτικός και ξεκαθάρισε ότι, «σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία τα κόμματα αποτελούν βασικά στοιχεία της κι αν όντως λειτουργούσαν σωστά τότε ο κόσμος θα μπορούσε να εκφράζει την φωνή του μέσω αυτών» και πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη κομμάτων αλλά ο τρόπος που λειτουργούν τα παραδοσιακά κόμματα και ο τρόπος που έχει καταντήσει το κράτος μας».

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι, πέρσι μαζί με άλλους νέους της ηλικίας του ίδρυσε το Volt, ωστόσο όπως πρόσθεσε, «η ομιλία μου δεν γράφτηκε για το Volt, γράφτηκε επειδή αυτά νιώθω».

Δείτε βίντεο: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοποι» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top