Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης, αξίας 2.500 ευρώ

Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης, αξίας 2.500 ευρώ

Συνελήφθη για κλοπή και τέθηκε σε διαθεσιμότητα μία 31χρονη Υπαρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, που έκλεψε μία 63χρονη γυναίκα από την Συρία που κρατείτο για διοικητική απέλαση από τις 14 Ιουνίου.

Όταν στις 17 Ιουνίου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και πήγε να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα, αντιλήφθηκε πως από την τσάντα της έλειπε μία χρυσή αλυσίδα αξίας 2.500 ευρώ κατά δήλωσή της.

Ελέγχθηκαν οι κάμερες ασφαλείας και διαπιστώθηκε πως η συγκεκριμένη αστυνομικός ψαχούλευε την τσάντα της και φάνηκε κάτι να αφαιρούσε από αυτή.

Ενημερώθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και την επόμενη ημέρα που ήταν στην Αθήνα η συγκεκριμένη αστυνομικός για να περάσει ένα σεμινάριο, εντοπίστηκε και στην κατοχή της βρέθηκε η χρυσή αλυσίδα της κρατούμενης.

Αμέσως συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Μύκονο, όπου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE