Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης, αξίας 2.500 ευρώ

Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης, αξίας 2.500 ευρώ

Συνελήφθη για κλοπή και τέθηκε σε διαθεσιμότητα μία 31χρονη Υπαρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, που έκλεψε μία 63χρονη γυναίκα από την Συρία που κρατείτο για διοικητική απέλαση από τις 14 Ιουνίου.

Όταν στις 17 Ιουνίου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και πήγε να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα, αντιλήφθηκε πως από την τσάντα της έλειπε μία χρυσή αλυσίδα αξίας 2.500 ευρώ κατά δήλωσή της.

Ελέγχθηκαν οι κάμερες ασφαλείας και διαπιστώθηκε πως η συγκεκριμένη αστυνομικός ψαχούλευε την τσάντα της και φάνηκε κάτι να αφαιρούσε από αυτή.

Ενημερώθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και την επόμενη ημέρα που ήταν στην Αθήνα η συγκεκριμένη αστυνομικός για να περάσει ένα σεμινάριο, εντοπίστηκε και στην κατοχή της βρέθηκε η χρυσή αλυσίδα της κρατούμενης.

Αμέσως συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Μύκονο, όπου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE