Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης, αξίας 2.500 ευρώ

Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης, αξίας 2.500 ευρώ

Συνελήφθη για κλοπή και τέθηκε σε διαθεσιμότητα μία 31χρονη Υπαρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, που έκλεψε μία 63χρονη γυναίκα από την Συρία που κρατείτο για διοικητική απέλαση από τις 14 Ιουνίου.

Όταν στις 17 Ιουνίου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και πήγε να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα, αντιλήφθηκε πως από την τσάντα της έλειπε μία χρυσή αλυσίδα αξίας 2.500 ευρώ κατά δήλωσή της.

Ελέγχθηκαν οι κάμερες ασφαλείας και διαπιστώθηκε πως η συγκεκριμένη αστυνομικός ψαχούλευε την τσάντα της και φάνηκε κάτι να αφαιρούσε από αυτή.

Ενημερώθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και την επόμενη ημέρα που ήταν στην Αθήνα η συγκεκριμένη αστυνομικός για να περάσει ένα σεμινάριο, εντοπίστηκε και στην κατοχή της βρέθηκε η χρυσή αλυσίδα της κρατούμενης.

Αμέσως συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Μύκονο, όπου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE