Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τονίζοντας ότι οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται, με παρατεταμένη διάρκεια και συνεπώς μεγαλύτερη επικινδυνότητα, ταλαιπωρώντας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, η κ. Δημητρίου επισημαίνει ότι η πολιτεία πρέπει να δράσει άμεσα για την επίλυση του ζητήματος και ότι απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025, τώρα που βρίσκεται στο προπαρασκευαστικό του στάδιο.

Εκφράζει παράλληλα την ετοιμότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού να εγκρίνει αμέσως συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το τρέχον έτος. Οφείλουμε να αντικρίσουμε το θέμα ως κατεπείγον, υπογραμμίζει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και να αντιμετωπίσουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

Επιπρόσθετα αναφέρει ότι είναι καιρός ν’ αφήσουμε το παρελθόν, όπου δεν λήφθηκαν έγκαιρα αποφάσεις αφού άλλα θέματα παρουσιάζονταν ως προτεραιότητες και να κοιτάξουμε όλοι το μέλλον λύνοντας παλιά και νέα προβλήματα.

Τέλος η κ. Δημητρίου εκφράζει την πεποίθηση ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μπορούμε να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου αυτού, καταδεικνύοντας τη βούληση του Δημοκρατικού Συναγερμού να συνδράμει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση του ζητηθεί.

Δείτε την επιστολή

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE