ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τονίζοντας ότι οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται, με παρατεταμένη διάρκεια και συνεπώς μεγαλύτερη επικινδυνότητα, ταλαιπωρώντας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, η κ. Δημητρίου επισημαίνει ότι η πολιτεία πρέπει να δράσει άμεσα για την επίλυση του ζητήματος και ότι απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025, τώρα που βρίσκεται στο προπαρασκευαστικό του στάδιο.

Εκφράζει παράλληλα την ετοιμότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού να εγκρίνει αμέσως συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το τρέχον έτος. Οφείλουμε να αντικρίσουμε το θέμα ως κατεπείγον, υπογραμμίζει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και να αντιμετωπίσουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

Επιπρόσθετα αναφέρει ότι είναι καιρός ν’ αφήσουμε το παρελθόν, όπου δεν λήφθηκαν έγκαιρα αποφάσεις αφού άλλα θέματα παρουσιάζονταν ως προτεραιότητες και να κοιτάξουμε όλοι το μέλλον λύνοντας παλιά και νέα προβλήματα.

Τέλος η κ. Δημητρίου εκφράζει την πεποίθηση ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μπορούμε να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου αυτού, καταδεικνύοντας τη βούληση του Δημοκρατικού Συναγερμού να συνδράμει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση του ζητηθεί.

Δείτε την επιστολή

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απλήρωτα χιλιάδες εξώδικα από τις κάμερες: Το νέο αυστηρό σύστημα και η αναμονή για τα κλιμακωτά πρόστιμα

• Καύσιμα: Καλά τα νέα για τους καταναλωτές – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

• Φόνος Ορμήδεια: Δηλώνει αθώος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο Αντωνίου - Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης

• Έμπλεξε 22χρονος: Νόμιζε ότι οδηγούσε... αεροπλάνο με την ταχύτητα που πήγαινε - Δεν είχε ούτε άδεια

• Στα χέρια της Αστυνομίας 55χρονος: Επιτέθηκε σε 48χρονο με εργαλείο οικοδομών και τον έστειλε στο νοσοκομείο

• Κάνει «θραύση» η κυπριακή ταινία στο Netflix - Κατέκτησε την πρωτιά με εκατομμύρια θεάσειςΔεν υπάρχει σχέδιο των ΗΕ  για το κυπριακό- Ξεκαθαρίζουν Αθήνα και Λευκωσία

Δεν υπάρχει σχέδιο των ΗΕ για το κυπριακό- Ξεκαθαρίζουν Αθήνα και Λευκωσία

Διευκρινίσεις σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της Ελλάδας Παύλου Μαρινάκη περί σχεδίου στο κυπριακό, δίνουν Αθήνα και Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top