LIKE ONLINE

Επιβάτης μιμήθηκε κόλπο που είδε στο TikTok και αποκλείστηκε από πτήση - Βίντεο

Επιβάτης μιμήθηκε κόλπο που είδε στο TikTok και αποκλείστηκε από πτήση - Βίντεο

Ο χρήστης στο TikTok απαθανάτισε την στιγμή που επιβάτης αποκλείεται από πτήση, καθώς αντέγραψε κόλπο που είδε στο TikTok το οποίο, όπως αποδείχτηκε τελικά, δεν έπιασε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιβάτης με το μαύρο σακίδιο και ένα μαξιλάρι στο χέρι άρχισε να έχει διαφωνία με τους υπεύθυνους της πύλης. Ωστόσο, μιλάνε σιγά με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί τι ακριβώς ειπώθηκε.

Στη λεζάντα του βίντεο αποκαλύπτεται τι ακριβώς συνέβη καθώς γράφει: «Σταματήστε να αφήνετε αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης να σας δίνουν συμβουλές και κόλπα γιατί μερικές φορές δεν θα λειτουργήσει, εντάξει; Αυτός ο μάγκας προσπαθούσε να πάρει μια μαξιλαροθήκη γεμάτη ρούχα και άλλα αντικείμενα, δηλώνοντας ότι είναι απλώς ένα μαξιλάρι».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, στον επιβάτη προσφέρθηκε η ευκαιρία να πληρώσει για μια χειραποσκευή, πράγμα το οποίο αρνήθηκε, αλλά όταν το μετάνιωσε ήταν αργά, καθώς είχε ήδη αποφασιστεί να μείνει εκτός πτήσης.

«Περίμενε μέχρι να κλείσουν τις πόρτες για να πει «εντάξει, θα το πληρώσω τώρα», εξήγησε η Νατάσα, η χρήστρια του Tik Tok που δημοσίευσε το βίντεο, ενώ ολοκλήρωσε την αφήγησή της προτρέποντας τους viewers «να σταματήσουν να ακούν το Διαδίκτυο».

@natashaorganic Stop listening to the internet #airline #travelhacks #pillow #frontier #mco #orlando ♬ original sound - natashaorganic

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top