O ΓΓ του ΟΗΕ καλεί τη Ρωσία να τηρήσει τις κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας

O ΓΓ του ΟΗΕ καλεί τη Ρωσία να τηρήσει τις κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία πρέπει να τηρήσει τις κυρώσεις του ΟΗΕ σε βάρος της Βόρειας Κορέας, μετά την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών που περιλαμβάνει διμερή αμυντική συμφωνία.

"Υπάρχουν κυρώσεις που έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας σε σχέση με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας", δήλωσε στους δημοσιογράφους. "Οποιαδήποτε σχέση έχει οποιαδήποτε χώρα με τη ΛΔΚ, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως με αυτές τις κυρώσεις".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE