ΕΛΛΑΔΑ

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Ο δικηγόρος, ο οποίος πλέον διαβιεί στη ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί ενώ χθες Παρασκευή (21/6) είχε επισκεπτήριο από την πρώην σύζυγό του και τις δύο κόρες του, οι οποίες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.

Την ίδια ώρα το θύμα της επίθεσης, η κυρία Πολυζωγοπούλου, βρίσκεται ακόμη σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ, όπως έγινε γνωστό, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις επόμενες νομικές κινήσεις της.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr σκοπεύει να καταθέσει αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ έχει ομολογήσει ότι χτύπησε τη σύζυγό του το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδινή έξοδο.

Αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζει ο Λύτρας

Από τη μεριά του, ο προφυλακισθείς ποινικολόγος σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει, το επόμενο δεκαήμερο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top