Γιάννης Σπαλιάρας: «Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση»

Για την ενασχόλησή του με τη γυμναστική, τα μυστικά του αλλά και για το έχει υπάρξει καλοπληρωμένος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στο μυαλό μας, το όνομα Σπαλιάρας είναι ταυτισμένο με ένα θεϊκό κορμί και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το έχει φτάσει κανείς.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE