Γιάννης Σπαλιάρας: «Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση»

Για την ενασχόλησή του με τη γυμναστική, τα μυστικά του αλλά και για το έχει υπάρξει καλοπληρωμένος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στο μυαλό μας, το όνομα Σπαλιάρας είναι ταυτισμένο με ένα θεϊκό κορμί και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το έχει φτάσει κανείς.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE