Στο κελί δυο πρόσωπα για διάρρηξη και κλοπή - Άρπαξαν κομπρεσόρους και μπόιλερ

Στο κελί δυο πρόσωπα για διάρρηξη και κλοπή - Άρπαξαν κομπρεσόρους και μπόιλερ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε ημερών εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εναντίον δύο ατόμων, ηλικίας 49 και 53 ετών αμφότεροι, από το Λιοπέτρι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου ανέφερε πως «την 20η Ιουνίου 2024 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από το Τμήμα Δασών ότι μεταξύ των ημερομηνιών 31 Μαΐου μέχρι 20 Ιουνίου 2024 άγνωστοι διέρρηξαν τον πρώην Γαλλικό Ραδιοσταθμό Αναμετάδοσης Σομερά στην Αγία Νάπα και έκλεψαν ποσότητα χαλκού, κομπρεσόρους, μπόιλερ και κλιματιστικά η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 3.500 ευρώ».

Ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε πως «από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίων των δυο ατόμων 49 και 53 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE