LIKE ONLINE

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν φέτος το ομορφότερο καλοκαίρι

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν φέτος το ομορφότερο καλοκαίρι

Παρόλο που η ζέστη έχει ξεκινήσει φέτος πολύ νωρίς, η θερινή περίοδος μόλις μπήκε επίσημα με το Θερινό Ηλιοστάσιο, στις 20 Ιουνίου, οπότε τα ευνοημένα ζώδια του καλοκαιριού μπορούν να περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ποια θα είναι αυτά όμως;

Δίδυμοι: Ολόκληρη η χρονιά φέτος είναι συναρπαστική για τους Διδύμους, χάρη στον Δία που φωτίζει το ζώδιό σας για πρώτη φορά εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Ειδικά το καλοκαίρι του 2024 θα είναι μια μαγική περίοδος εξέλιξης και καλοτυχίας, οπότε ετοιμαστείτε να το απολαύσετε με την ψυχή σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας και ότι ο μαγνητισμός που ασκείτε στους γύρω σας είναι πιο ακαταμάχητος από ποτέ. Ιδιαίτερα ο Ιούλιος, είναι ιδανικός για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τις παρέες σας, ενώ με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στις 4 Αυγούστου, έρχεται μια νέα, συναρπαστική φάση στην κοινωνική ζωή σας, γεμάτη με φανταστικά σχέδια.

Ζυγός: Αυτό το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό για τους Ζυγούς, χάρη στον Δία που θα εγκατασταθεί στον ένατο οίκο της περιπέτειας. Φέτος λοιπόν ταξιδέψτε ελεύθερα, είτε αυτό σημαίνει διακοπές σε κάποιο νησί γεμάτο πάρτι και ξενύχτια με φίλους είτε μια απόδραση στην άλλη άκρη του κόσμου. Απολαύστε την αισιοδοξία και το ανοιχτό πνεύμα που σας κυριεύει για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, ακόμα και αν χρειαστεί να βγείτε έξω από τη ζώνη βολής σας. Αυτό το καλοκαίρι, το μοναδικό όριό για εσάς θα είναι ο ουρανός. Και κάτι ακόμα: Με την Αφροδίτη θα σας ευλογεί τον Αύγουστο, προετοιμαστείτε για νέα ειδύλλια ή, αν είστε ήδη σε σχέση, για ονειρεμένες στιγμές με το έτερον ήμισυ.

Υδροχόος: Ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, που ευνοεί τη διασκέδαση και το φλερτ. Μη διστάσετε λοιπόν, τους επόμενους μήνες, να μετατρέψετε το παιχνίδι και την ψυχαγωγία σε προτεραιότητές σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας φέρνουν πραγματική χαρά και ικανοποίηση, είτε αυτό σημαίνει να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που σας παθιάζει είτε να δοκιμαστείτε σε ένα καινούριο χόμπι είτε να διανθίσετε την ερωτική ζωή σας με νέες συγκινήσεις. Αφήστε τον ρομαντισμό και την έμπνευση να σας αγκαλιάσουν και ακολουθήστε τις προσταγές της καρδιάς σας. Σημειώστε, επίσης, στο ημερολόγιό σας την Πανσέληνο στις 19 Αυγούστου, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε ό,τι έχει παλιώσει και να υποδεχτείτε τον νέο, πιο ανάλαφρο εαυτό σας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top