Είναι…. ειρωνικό το ποδόσφαιρο; «Σαν σήμερα» το χέρι του Μαραντόνα και ένας Τσέχος πήγε να το αναβιώσει!

Είναι…. ειρωνικό το ποδόσφαιρο; «Σαν σήμερα» το χέρι του Μαραντόνα και ένας Τσέχος πήγε να το αναβιώσει!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σκοράρει απέναντι στην εθνική Αγγλίας με το χέρι. Ουδείς παρεμβαίνει, ουδείς το αντιλαμβάνεται. Η Αργεντινή προηγείται. Ακριβώς, 38 χρόνια μετά, το «χέρι του Θεού» πάει να επαναληφθεί. Αλλά… ευτυχώς για όλους, και κυρίως για τους Γεωργιανούς, «σήμερα» υπάρχει ο VAR στο ποδόσφαιρο!

Ήταν 22 Ιουνίου του 1986. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μέσα σε 90' παιχνιδιού, αποκαλύπτει τη διπλή του «φύση». Είναι αυτός που ντριμπλάρει ολόκληρη την Αγγλία σε προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν σκοράρει, και αυτός που ξεγελά τους πάντες σκοράροντας με το χέρι για την Αργεντινή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.