ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης κακόβουλης βλάβης διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά τον τραυματισμό αστυνομικού, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του. Για την υπόθεση καταζητείται 40χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλος της Αστυνομίας, ενώ οδηγούσε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, στην οδό Ουζουνιάν, εντόπισε εντός οχήματος, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, ένα 40χρονο, εναντίον του οποίου διερευνώνται διάφορες υποθέσεις τροχαίων αδικημάτων.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον 40χρονο, να παραμείνει στο ίδιο σημείο για έλεγχο και προχώρησε με την μοτοσικλέτα προς το μέρος του. Ωστόσο ο 40χρονος φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητό και να το οδήγησε εναντίον του αστυνομικού.

Το αυτοκίνητο του 40χρονου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τραυματιστεί, ενώ ο 40χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος, προσέκρουσε επίσης σε άλλα τρία οχήματα, προκαλώντας ελαφρές ζημιές.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει μώλωπες στην κοιλιακή χώρα.

Εναντίον του 40χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Κώστα Πιερή, 40ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης κακόβουλης βλάβης, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 22 Ιουνίου 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top