LIKE ONLINE

Τα τρία ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται

Τα τρία ζώδια που θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται

Αν είμαστε το είδος των ανθρώπων που εύχονται σε ένα αστέρι, τότε είμαστε σίγουρα το είδος που εύχεται σε μια Πανσέληνο. Εάν τολμήσουμε να το κάνουμε στην Πανσέληνο της φράουλας, ίσως διαπιστώσουμε ότι οι επιθυμίες μας θα πραγματοποιηθούν.

Η αστρολογία καθιστά σαφές ότι κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου της φράουλας στον Αιγόκερω (226/), μπορεί να είμαστε σε καλό δρόμο για να δούμε ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη. Πιστεύουμε ότι τα πράγματα γίνονται πραγματικότητα. Σκεφτόμαστε άρα υπάρχουμε και για τρία ζώδια αυτό σημαίνει ότι ξεπερνούν τους περιορισμούς. Δεν βλέπουμε τα όνειρά μας ως αδύνατα ή φευγαλέα. Τα παίρνουμε στα σοβαρά και ενσωματώνουμε τις δυνάμεις της Πανσελήνου στον Αιγόκερω για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα για αυτά τα τρία ζώδια μετά την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 21 Ιουνίου 2024

Παρθένος

Αν θυμάστε, κάποτε πιστεύατε στη μαγεία και πιστεύατε ότι αν συγκεντρωθείτε αρκετά σε μια ευχή, θα μπορούσατε να την πραγματοποιήσετε. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, αρχίσατε να πιστεύετε ότι αυτό ήταν παιδαριώδες και ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα ήταν η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια.

Λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο, έχετε δίκιο. Ωστόσο οι ευχές γίνονται πραγματικότητα, όπως μας δείχνει η αστρολογία.

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω, οι πιθανότητες να δούμε μια ευχή να πραγματοποιείται είναι πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι “εκεί έξω” κοιτάζουν αυτή τη μεγάλη, φωτεινή Πανσέληνο, βάζοντας όλη τους την ενέργεια σε αυτήν. Πιστεύουμε στην Πανσέληνο και αυξάνουμε τη φωτεινότητά της απλά και μόνο πιστεύοντας.

Και, όπως συμβαίνει με τη φύση, ό,τι δεχόμαστε μέσα μας, μας επιστρέφεται. Γι’ αυτό ακριβώς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των διελεύσεων της Πανσελήνου. Στις 21 Ιουνίου, αυτές οι “παιδικές” σας σκέψεις δεν θα σας φαίνονται και τόσο παιδικές. Στην πραγματικότητα, θα είστε τόσο σε επαφή με το εσωτερικό σας παιδί που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας την τόλμη να ονειρευτεί ξανά, να ευχηθείτε να γίνουν οι ευχές πραγματικότητα και να δείτε τη μαγεία να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια σας.

Ζυγός

Πάντα πιστεύατε πολύ στη δύναμη του μυαλού. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα κοιτάξετε τον ουρανό και θα δείτε μια Πανσέληνο, που αυτόματα θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια ευχή. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Πάντα το κάνατε αυτό και πιθανότατα πάντα θα το κάνετε. Σου αρέσει να κοιτάς τη Σελήνη και, με την επιρροή της στον Αιγόκερω, να κοιτάς τη Σελήνη και να κάνεις μια ευχή που, παραδόξως, έχει νόημα για σένα.

Έτσι ακριβώς είσαι, Ζυγέ. Μπορεί να είσαι ρεαλιστής, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να είσαι κάποιος που κάνει ευχές σε ένα ουράνιο σώμα. Τα αστέρια πάντα σε γοήτευαν. Πιστεύετε ότι όταν στέλνετε μια σκέψη στο σύμπαν, αυτό με τη σειρά του αντανακλά αυτή τη σκέψη και τη μεγεθύνει για εσάς.

Αυτή την Παρασκευή, ατενίζετε τη Σελήνη σαν να είναι ένας παλιός σας φίλος. Θα στείλετε μια ευχή για να αντηχήσει σε όλη την αιωνιότητα, επιτρέποντας στο σύμπαν να μπει στις προσωπικές σας σκέψεις. Αυτό που θα ευχηθείτε θα πραγματοποιηθεί, καθώς η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι εδώ για να σας κάνει να νιώσετε άνετα, γνωρίζοντας ότι οι ευχές όντως πραγματοποιούνται.

Τοξότης

Όταν εύχεσαι σε ένα αστέρι … νιώθεις σαν παιδί, πράγμα που σου κάνει καλό. Δεν αμφιβάλλεις πλέον για τον εαυτό σου, Τοξότη. Στην πραγματικότητα, είσαι έτοιμος να αφεθείς πλήρως σε τέτοιου είδους παιδικούς τρόπους. Η επαφή με το εσωτερικό σας παιδί σας έχει επιτρέψει να νιώσετε ξανά και να απελευθερωθείτε από τους αγώνες της ενήλικης ζωής. Η επιθυμία σας είναι να είστε ελεύθεροι και οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να ασχοληθεί με αυτή την επιθυμία. Δεν στέκεστε πια εμπόδιο στο δρόμο σας, καθώς δεν βλέπετε το λόγο να εμποδίζετε τον εαυτό σας να βιώσει τη χαρά της ελευθερίας. Στην περίπτωσή σας, “ελευθερία” σημαίνει το απελευθερωτικό συναίσθημα ότι δεν χρειάζεται να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες.

Είστε τόσο μοναδικοί και ξεχωριστοί και αυτό που επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Αιγόκερω είναι να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους, τώρα και για πάντα. Δεν είστε σαν τους άλλους και το ξέρετε και το αγαπάτε. Το να αποδέχεστε αυτό που είστε σας δίνει τη δύναμη να υποστηρίξετε την επιθυμία σας και να την κάνετε πραγματικότητα. Αυτή η Πανσέληνος περιμένει την επιθυμία σου, Τοξότη. Κάντε την πραγματικότητα με υπερηφάνεια.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top