Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Χειροπέδες σε 28 αλλοδαπούς – Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, πραγματοποίησαν την Κυριακή συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και τον εντοπισμό παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Κύπρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εντός των τοίχων περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Λευκωσία, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ άλλοι δώδεκα για υποθέσεις που αφορούν παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Παράλληλα, στη Λεμεσό συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και ένας στην Πάφο, για παράνομη παραμονή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.