Τον τσάκωσαν να βιντεογραφεί λουόμενους – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή

Τον τσάκωσαν να βιντεογραφεί λουόμενους – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή

Γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενεργούσαν πεζή περιπολία σε παραλία στη Λάρνακα, λήφθηκε πληροφορία για ένα πρόσωπο το οποίο βιντεογραφούσε λουόμενους.

Τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν έναν άνδρα του οποίου ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να τους τα δώσει, ενώ ταυτόχρονα έσπρωξε με τα χέρια του τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή. Ο ύποπτος ανακόπηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 32χρονο, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν και αφορούσαν παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE