Τον τσάκωσαν να βιντεογραφεί λουόμενους – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή

Τον τσάκωσαν να βιντεογραφεί λουόμενους – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και τράπηκε σε φυγή

Γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενεργούσαν πεζή περιπολία σε παραλία στη Λάρνακα, λήφθηκε πληροφορία για ένα πρόσωπο το οποίο βιντεογραφούσε λουόμενους.

Τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν έναν άνδρα του οποίου ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να τους τα δώσει, ενώ ταυτόχρονα έσπρωξε με τα χέρια του τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή. Ο ύποπτος ανακόπηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 32χρονο, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν και αφορούσαν παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.