LIKE ONLINE

Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι πιο ανυπόφοροι συνάδελφοι στο γραφείο

Αυτά τα τρία ζώδια γίνονται οι πιο ανυπόφοροι συνάδελφοι στο γραφείο

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ενώ μπορεί να είναι ιδανικά για παρέα, ίσως ακόμα και ως φίλοι, δεν εξελίσσονται στους καλύτερους συνεργάτες, για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Γι’ αυτό, προτού σπεύσετε να μετατρέψετε την κολλητή σε συνέταιρό σας, διαβάστε την παρακάτω λίστα, με τα μέλη του ζωδιακού κύκλου που γίνονται οι πιο ανυπόφοροι συνάδελφοι, και αναρωτηθείτε κατά πόσον αυτό έχει προοπτική να πάει πραγματικά καλά.

Δίδυμοι: Αν υπάρχει κάποιος που δεν σας αφήνει να δουλέψετε με τη φλυαρία του, πιθανότατα ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Σούπερ κοινωνικό, η ψυχή της παρέας, αποτελεί επίσης τον σαμποτέρ της παραγωγικότητας. Είναι λοιπόν ο τέλειος συνάδελφος όταν αναζητάτε κάποιον για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες αλλά όχι όταν τρέχετε να προλάβετε μια σφιχτή προθεσμία και κάθε λεπτό δουλειάς είναι πολύτιμο.

Τοξότης: Μην τον ψάχνετε στο γραφείο του. Πιθανότατα θα πίνει καφέ με άλλους στην κουζίνα ή θα χαζεύει βιντεάκια στο Ίντερνετ. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς χαρακτηρίζεται από αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, τα οποία όμως δεν επιλέγει απαραίτητα να διοχετεύσει στη δουλειά του, μπορεί λοιπόν να αποδειχθεί ιδιαίτερα απρόβλεπτο ως συνεργάτης. Επιπλέον, απεχθάνεται τα μονότονα, επαναλαμβανόμενα καθήκοντα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα αναβάλει ή, ακόμα καλύτερα, να τα φορτώσει σε όλους. Το δυνατό του σημείο ως επαγγελματίας; Η αισιοδοξία του είναι μεταδοτική, ακόμα και όταν όλα και όλοι γύρω του μοιάζουν να καταρρέουν.

Ιχθύς: Καλή τύχη αν ο συνάδελφός σας ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Ετοιμαστείτε να καλύψετε όλες τις βάρδιες του, καθώς δεν θα λέγαμε ακριβώς ότι είναι ο ορισμός της συνέπειας. Δεν διστάζει να δηλώσει απουσία, επικαλούμενος οποιαδήποτε δικαιολογία, από ημικρανίες μέχρι αλλόκοτα συμπτώματα που δεν έχει ακούσει ποτέ, κανείς ξανά στη ζωή του. Αλλά ακόμα και όταν βρίσκεται στο πόστο του, έχει πιο αργούς ρυθμούς από τους συναδέλφους του και αν αφήσετε μια προθεσμία πάνω του υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τη χάσει. Κι αυτό γιατί αντί να τακτοποιεί εκκρεμότητες, μπορεί να χαθεί για ώρες στις ονειροπολήσεις του. Αν μη τι άλλο, όταν τελικά καταφέρει να ολοκληρώσει μια εργασία, το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ δημιουργικό και ευφάνταστο.

Πηγή: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top