Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Τριμίκλινη: Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης - Δείτε φωτογραφίες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Τριμίκλινη: Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης - Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τριμίκλινης.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Δευτέρα 24/06/2024 και ώρα 16:55, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης. Επιχείρησαν, επίσης έντεκα πτητικά μέσα πυρόσβεσης τα οποία πραγματοποίησαν τις τελικές ρίψεις πριν από τη δύση του ήλιου.

Στην περιοχή κατευθύνθηκαν επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Δείτε εικόνα από την Εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE