ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάθηκε Ad Hoc Επιτροπή του Δήμου Λάρνακας για το έργο λιμανιού-μαρίνας

Συστάθηκε Ad Hoc Επιτροπή του Δήμου Λάρνακας για το έργο λιμανιού-μαρίνας

Συστάθηκε η Ad Hoc Επιτροπή του Δήμου Λάρνακας, η οποία μαζί με την Ad Hoc Επιτροπή του Υπουργείου Μεταφορών θα έχει παρακολουθεί και θα έχει ενεργό συμμετοχή στις διαδικασίες για το έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το έργο της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, συνεδρίασε την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ανδρέα Βύρα η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας».

Υπενθυμίζεται ότι «κατά τη συνεδρία της Επιτροπής που έγινε στις 31 Μαϊου στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδη, μετά και τις πρόσφατες εκλογές θα δημιουργείτο Ad Hoc Επιτροπή Παρακολούθησης του θέματος από μέρους του Δήμου Λάρνακας η οποία θα αποτελείτο από μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης».

Μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών της Επιτροπής Ανάπτυξης «η Ad Hoc Επιτροπή συστάθηκε με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λάρνακας, ενώ μέλη είναι όλοι οι βουλευτές Λάρνακας, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Σταύρος Σταύρου και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Νάκης Αντωνίου. Η Ad Hoc Επιτροπή θα αποτελέσει  μαζί με την Ad Hoc Επιτροπή του Υπουργείου Μεταφορών, μέρος της Επιτροπής Παρακολούθησης και θα έχει ενεργό συμμετοχή στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

Ο Δήμος Λάρνακας «συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους και τον αρμόδιο Υπουργό για εξεύρεση λύσεων μπροστά στις δυσκολίες που έχουν προκύψει. Η ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό έργο για την πόλη και πρέπει να καταβληθούν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες από όλες τις πλευρές για την τάχιστη υλοποίηση του» καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτό έγκλημα στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση στην Κύπρο; Οι αλλαγές που έρχονται και οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία

Εδώ θα βρεις το χάρτη με όλα τα σημεία με σταθερές κάμερες στην Κύπρο - Λεπτομέρειες

Συνεχάρη τον Φειδία για την εκλογή του ο Έλον Μάσκ «Συγχαρητήρια» - Δείτε βίντεο

Ημικρανία με αύρα: Καινοτόμος έρευνα εντοπίζει πρωτεΐνες που οδηγούν σε υποσχόμενες θεραπείες«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top