LIFESTYLE

Σελίν Ντιόν: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που παθαίνει κρίση – Κλαίει από τον πόνο

Σελίν Ντιόν: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που παθαίνει κρίση – Κλαίει από τον πόνο

Γροθιά στο στομάχι προκαλεί βίντεο που δείχνει την Σελίν Ντιόν να υπομένει μια αγωνιώδη δεκάλεπτη κρίση.

Οι σοκαριστικές σκηνές αποτελούν μέρος ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη μάχη που δίνει η Σελίν Ντιόν με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Στο εν λόγω απόσπασμα, η ντίβα της μουσικής σκηνής, βρίσκεται ξαπλωμένη να κλαίει από τον πόνο, μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της.

Η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται να αγκομαχά για να αναπνεύσει καθώς το ιατρικό προσωπικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακουφίσει τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί αθόρυβα τη δοκιμασία.

Με εμφανή την αγωνία στο πρόσωπό της, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, που χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των σπασμών σε πάσχοντες από το Σύνδρομο.

Η Καναδή τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022, αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και πρόκειταια για ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Σε ένα άλλο απόσπασμα, η τραγουδίστρια κοιτάζει ανήμπορη καθώς οι γιατροί την ξαπλώνουν απαλά σε μια άνετη θέση και ελέγχουν τα ζωτικά της σημεία.

Όλο αυτό το διάστημα, τα γυμνά της πόδια παραμένουν άκαμπτα καθώς παλεύει με τις εξουθενωτικές συνέπειες της σπάνιας πάθησης.

ΠΗΓΗ: Νewsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top