Κένυα: Θύμα των ταραχών η αδελφή του Ομπάμα - Διαδήλωνε κατά της κυβέρνησης (βίντεο)

Κένυα: Θύμα των ταραχών η αδελφή του Ομπάμα - Διαδήλωνε κατά της κυβέρνησης (βίντεο)

Επίθεση με δακρυγόνα την ώρα που μιλούσε στο CNN δέχτηκε η Άουμα Ομπάμα, ετεροθαλής αδελφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η οποία μετείχε στις αιματηρές διαδηλώσεις στην Κένυα κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για τη φορολογία.

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε το βίντεο:


Ο δημοσιογράφος πλησίασε την Ομπάμα για μια δήλωση, όταν έγινε κοντά τους ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η Ομπάμα και όσοι ήταν μαζί της να αρχίσουν να βήχουν και να κλείνουν τα μάτια τους.

Μιλώντας στο CNN είπε: «Δείτε τι συμβαίνει όταν νεαροί Κενυάτες διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους».

Λίγο πριν είχε ανεβάσει φωτογραφίες της από τη συμμετοχή της στη διαδήλωση:


Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Κένυας ανακοίνωσε ότι έβγαλε στον δρόμο τον στρατό για να βοηθήσει την αστυνομία εν μέσω των διαδηλώσεων κατά του φορολογικού νομοσχεδίου. Στις κινητοποιήσεις τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 31 τραυματίστηκαν σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.