ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Λύτρας: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του στο Χαλάνδρι

Απόστολος Λύτρας: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του στο Χαλάνδρι

Σε αναστολή οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ο πλειστηριασμός για τη μεζονέτα του προφυλακισμένου δικηγόρου Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διενεργηθεί αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Πρόκειται για την κατοικία όπου δηλώνεται ότι διαμένουν η πρώην σύζυγος και οι κόρες του δικηγόρου από τον πρώτο του γάμο. Κατά πληροφορίες η αναστολή αποδίδεται σε δικαστική παρέμβαση και δεδομένου ότι η εμπλοκή με τους πλειστηριασμούς διαρκεί μια εξαετία τουλάχιστον είναι η τέταρτη φορά που το σφυρί μπαίνει στον «πάγο».

Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως είτε προηγείται συνεννόηση του οφειλέτη με την πιστώτρια τράπεζα ή την εταιρεία servicer με στόχο να δοθεί ένα περιθώριο χρόνου, κίνηση που συνήθως συνοδεύεται και από την καταβολή ενός μέρους της οφειλής, είτε η αναστολή επέρχεται μετά από άσκηση ανακοπής για την προσβολή της έκθεσης κατάσχεσης. Επισπεύδουσα στην περίπτωση του συγκεκριμένου ακινήτου είναι η Intrum Hellas ως νόμιμη διαχειρίστρια των απαιτήσεων της εταιρείας ειδικού σκοπού Vega I NPL Finance DAC. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι ο εκτελεστός τίτλος παραπέμπει σε διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα στις 18-09-2012, δηλαδή προ 12 ετών...

Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση, η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας.

Το ακίνητο στο Πάτημα

Το ακίνητο που βρίσκεται στο «Πάτημα» Χαλανδρίου επί της οδού Ξάνθου, περιλαμβάνει την υπό στοιχεία «Κατοικία Α», η οποία αποτελεί μια ενιαία οριζόντια ιδιοκτησία και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και Α΄ όροφο, με την ύπερθεν αυτού κεραμοσκεπή, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα.

Ειδικότερα:

- Το υπόγειο της «Κατοικίας Α», περιλαμβάνει 1 ενιαίο βοηθητικό χώρο και κλίμακα ανόδου στο ισόγειο, ενώ έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ.

- Το ισόγειο της «Κατοικίας Α», έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ. και αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, w.c., ένα ημιυπαίθριο χώρο προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, επιφάνειας 11,88 τ.μ. και κλίμακα ανόδου στον Α΄ όροφο, ενώ έχει είσοδο από τον έμπροσθεν ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου. Συνορεύει Βορειοανατολικά με την «Κατοικία Β».

- Ο Α΄ όροφος της «Κατοικίας Α», έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, διάδρομο, 1 ημιυπαίθριο χώρο προς την οδό Ξάνθου, επιφάνειας 13,70 τ.μ., 1 εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και κλίμακα καθόδου στο ισόγειο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top