Έγινε και τούτο! Έστησε την αγχόνη, έγραψε «σημείωμα» αλλά μετάνιωσε και δεν αυτοκτόνησε (ΕΙΚΟΝΑ)

Έγινε και τούτο! Έστησε την αγχόνη, έγραψε «σημείωμα» αλλά μετάνιωσε και δεν αυτοκτόνησε (ΕΙΚΟΝΑ)

Στον κορμό ο άγνωστος είχε χαράξει τη φράση «Χρωστάω Παντού»

Εμβρόντητος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα στο Καστέλι της Μεσσαράς στο Ηράκλειο, όταν πήγε να ποτίσει τις ελιές του και διαπίστωσε ότι μια από αυτές είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια… αγχόνη, ευτυχώς χωρίς να κρέμεται κάποιος από αυτήν!

Εκτός του το σχοινί που κρεμόταν από το δέντρο με μια θηλιά στην άκρη του, αυτός που το κρέμασε είχε αφήσει και ένα μήνυμα χαραγμένος στον κορμό του ελαιόδεντρου, το οποίο έγραφε την φράση «Χρωστώ παντού»! Προφανώς, ο επίδοξος αυτόχειρας ήθελε με αυτό να εξηγήσει τους λόγους που τον έσπρωξαν να κρεμαστεί βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Φαίνεται, όμως, ότι την τελευταία στιγμή πήρε πίσω την απόφασή του και έφυγε αφήνοντας πίσω του τα πειστήρια της παρ’ ολίγον αυτοκτονίας του! Για καλό και για κακό, ο ιδιοκτήτης του λιόφυτου ενημέρωσε τις τοπικές αστυνομικές αρχές ότι κάποιος συγχωριανός του σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE