ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενεπλάκη σε τροχαίο με τετράτροχη και εγκατέλειψε τη σκηνή 18χρονος - Συνελήφθη αργότερα

Ενεπλάκη σε τροχαίο με τετράτροχη και εγκατέλειψε τη σκηνή 18χρονος - Συνελήφθη αργότερα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 18 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκληση οδικής σύγκρουσης και εγκατάλειψη σκηνής οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα. 

Σε δηλώσεις του ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου είπε ότι «η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 02:30 χθες τα ξημερώματα, στην οδό Τεύκρου Ανθία, στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, άγνωστος άνδρας, οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, στον συγκεκριμένο δρόμο, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα τρία πρόσωπα, δύο γυναίκες, ηλικίας 19 ετών από τη Σουηδία και ένα άνδρα, ηλικίας 20 ετών από τη Βρετανία».

Πρόσθεσε ότι «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άγνωστος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η οποία ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβάτες της. Ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση».

Σημείωσε ακόμα ότι «οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος και η μια 19χρονη, φέρουν κάταγμα στο χέρι και τη λεκάνη αντίστοιχα και κρατήθηκαν για νοσηλεία, ενώ η δεύτερη γυναίκα, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με την ταυτότητα του οδηγού της τετράτροχης μοτοσικλέτας», ο οποίος φέρεται να είναι ένας 18χρονος. Εναντίον του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες αργά το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσθεσε.

Σήμερα ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες.  

Σημειώνεται ότι εναντίον του νεαρού διερευνώνται αδικήματα που αφορούν οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς την δέουσα προσοχή και φροντίδα και πρόκληση σωματικών βλαβών, εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος και αμελής και απερίσκεπτες πράξεις. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top