Διερευνούν πιθανή ιατρική αμέλεια για τον θάνατο του 40χρονου Παναγιώτη

Διερευνούν πιθανή ιατρική αμέλεια για τον θάνατο του 40χρονου Παναγιώτη

Υπόθεση πιθανής ιατρικής αμέλειας για το θάνατο του Παναγιώτη Αναστάση, 40 ετών από τη Σωτήρα, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Στις δηλώσεις του ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε ότι «υπόθεση πιθανής ιατρικής αμέλειας διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από οποίες επήλθε ο θάνατος του Παναγιώτη Αναστάση, 40 ετών από τη Σωτήρα, τα ξημερώματα της 19ης Ιουνίου».

Πρόσθεσε ότι «ο Αναστάση νοσηλευόταν από τις 17 Ιουνίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, με δρεπανοκυτταρική αναιμία».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE