Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνια στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνια στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Τα Φυλακισμένα Μνήματα επισκέφθηκε σήμερα, με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στα Φυλακισμένα Μνήματα τελέστηκε, στην παρουσία και του Υπουργού Εθνικής `Αμυνας της Ελλάδας Πάνου Καμμένου, τρισάγιο. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των ηρώων.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στην παρουσία επίσης του Έλληνα Υπουργού.

Στο μεταξύ, νωρίτερα το πρωί, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τον Τύμβο Μακεδονίτισσας όπου έτυχε ενημέρωσης για την πρόοδο των ανασκαφών για το αεροσκάφος ΝΟΡΑΤΛΑΣ και τους επιβαίνοντες σε αυτό, από τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων Φώτη Φωτίου και τον επικεφαλής των ανασκαφών Ξενοφών Καλλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.