Ελλάδα: Ένας 25χρονος και ένας 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Ελλάδα: Ένας 25χρονος και ένας 38χρονος μαχαίρωσαν συγγενή τους μετά από καυγά σε νυχτερινό κέντρο

Αιματηρή τροπή πήρε ο καυγάς μεταξύ συγγενών που είχαν διαπληκτιστεί αρχικά μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής και συνέχισαν στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπου ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με μαχαίρι ένας 59χρονος.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης της επίθεσης, που είχε άγνωστο κίνητρο, είναι ένας 25χρονος και συνεργός του ένας 38χρονος. Και οι δυο έχουν συγγενική σχέση με το θύμα και αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, κατά περίπτωση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE