Τραγωδία στα κατεχόμενα: Νεκρός 61χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τροχαίο ατύχημα

Τραγωδία στα κατεχόμενα: Νεκρός 61χρονος Ελληνοκύπριος μετά από τροχαίο ατύχημα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/06) στα κατεχόμενα, με θύμα τον 61χρονο Ελληνοκύπριο Χαράλαμπο Αναστασίου.

Σύμφωνα με την yeniduzen, το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Μόρφου στις 14.50, όταν το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 61χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα που οδηγούσε 40χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 61χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Δύο συνεπιβάτες στο άλλο όχημα, ηλικίας 23 και 26 ετών, συνεχίζουν να νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος,  συνελήφθη από την «αστυνομία» και η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται. 

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE