LIKE ONLINE

Hawk Tuah Girl: Η κοπέλα που έγινε το απόλυτο viral με τις σεξουαλικές συμβουλές ξεκινάει τη δική της επιχείρηση

Hawk Tuah Girl: Η κοπέλα που έγινε το απόλυτο viral με τις σεξουαλικές συμβουλές ξεκινάει τη δική της επιχείρηση

Η γυναίκα πίσω από το viral βίντεο "Hawk Tuah" έχει αναγνωριστεί από τους χρήστες του διαδικτύου ως η Hailey Welch και τώρα πουλάει εμπορεύματα με το σήμα κατατεθέν της, βγάζοντας αρκετά ευρώ.

Η Welch έγινε διάσημη για το βίντεο στο οποίο χρησιμοποίησε τον όρο "Hawk Tuah" για να περιγράψει το φτύσιμο ως μέρος μιας σεξουαλικής πράξης.

 

Από τη στιγμή που η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου, η γυναίκα έγινε viral σε όλο τον κόσμο, με εκατοντάδες memes να εμφανίζονται στα social media.

Εκμεταλλευόμενη τη νέα της φήμη, αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία καπέλων Fathead Threads που εδρεύει στο Τενεσί για να πουλήσει τη δική της σειρά καπέλων.

Η εταιρεία δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Welch να υπογράφει δύο διαφορετικούς τύπους καπέλων, ένα με δερμάτινο μπάλωμα και ένα με κέντημα, τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά.

Τα ανυπόγραφα κεντημένα καπέλα "Hawk Tuah" πωλούνται προς 32,70 δολάρια, ενώ τα υπογεγραμμένα καπέλα πωλούνται προς 43,70 δολάρια.

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη νεαρή, ρωτήθηκε στο δρόμο για το πώς μπορεί μια γυναίκα να τρελάνει έναν άντρα στο κρεβάτι. Και εκεί που περιμένεις περίεργες οδηγίες και σκέψεις γύρω από το θέμα, ίσως και ντροπή για την απάντηση, εκείνη εμφανίστηκε πανέτοιμη και έδωσε μια άκρως περίεργη απάντηση..

«Α, πρέπει να κάνεις "hawk tuah" και να φτύσεις, κατάλαβες;». Άμα δεν το δεις δεν το καταλαβαίνεις, οπότε θα το εξηγήσουμε και εμείς καλύτερα.

Όταν λέει «hawk tuah» εννοεί τη διαδικασία που κάνει το σάλιο με το hawk να αντιστοιχεί στη συγκέντρωση σάλιου στο στόμα και το tuah στην απελευθέρωσή του.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top