Εργαζόμενος έπεσε από ύψος 12 μέτρων στη Λάρνακα - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Εργαζόμενος έπεσε από ύψος 12 μέτρων στη Λάρνακα - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου, για για διάσωση τραυματία μετά από εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στην Λάρνακα, όταν εργαζόμενος σε οροφή κτιρίου κατέπεσε σε μεταλλικό σκέπαστρο από ύψος 12 μέτρων.

Έγινε σταθεροποίηση του με παροχή Πρώτων Βοηθειών και με την βοήθεια ειδικής εξάρτυσης και φορείου μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο.

 

 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE