Ελλάδα: Θρήνος για τον 16χρονο που παρασύρθηκε από νταλίκα στην Εύβοια - Κρατείται ο 17χρονος οδηγός

Ελλάδα: Θρήνος για τον 16χρονο που παρασύρθηκε από νταλίκα στην Εύβοια - Κρατείται ο 17χρονος οδηγός

Στη θλίψη έχει «βυθιστεί» η τοπική κοινωνία της Καρύστου, στην Εύβοια, μετά το τραγικό τροχαίο χθες Πέμπτη όταν μία νταλίκα χτύπησε ένα 16χρονο αγόρι που οδηγούσε μηχανάκι και το εγκατέλειψε.

Η νταλίκα με οδηγό επίσης ανήλικο, ηλικίας 17 ετών, παραβίασε το STOP σε διασταύρωση με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να παρασύρει το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 17χρονος, που είχε πάρει το φορτηγό του πατέρα του, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από το σημείο, συνεχίζοντας να οδηγεί το φορτηγό όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί μερικά χιλιόμετρα μακριά.

Συνελήφθη η μητέρα του 17χρονου
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 47χρονη μητέρα του 17χρονου, που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο άκουσμα του συμβάντος, ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει σε νοσηλεία.

Ο πατέρας, δε, του ανήλικου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλείες, και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην Κάρυστο.

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως θύτης και θύμα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Αμφότεροι δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE