Στη φυλακή για πέντε χρόνια 28χρονος για εμπρησμό οχήματος

Στη φυλακή για πέντε χρόνια 28χρονος για εμπρησμό οχήματος

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο εναντίον 28χρονου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα εμπρησμού οχήματος, μαχαιροφορίας, και μεταφοράς εκρηκτικών υλών σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Η μεγαλύτερη ποινή των πέντε ετών είπε ο κ. Τσαπής αφορά τον εμπρησμό του οχήματος.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαπής το όχημα είχε κλαπεί στις 6 Ιουλίου, 2023 στη Γεροσκήπου και την επομένη είχε εντοπίστηκε καμμένο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE