ΟΚΥπΥ για απεργία γιατρών: Μόνο αυτά τα περιστατικά θα εξυπηρετούνται - Τι θα γίνει με τους νοσηλευόμενους ασθενείς

ΟΚΥπΥ για απεργία γιατρών: Μόνο αυτά τα περιστατικά  θα εξυπηρετούνται - Τι θα γίνει με τους νοσηλευόμενους ασθενείς

Σχετικά με την 48ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι συντεχνίες των ιατρών των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑΣΥΔΥ, για τις 2 και 3 Ιουλίου 2024, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι «η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών παραμένουν η ύψιστη προτεραιότητα του».

Στην ανακοίνωση του, ο ΟΚΥΠΥ ζητά την κατανόηση των ασθενών και των επισκεπτών του για την αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί λόγω της απεργίας και στο πλαίσιο αυτό ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού που επηρεάζονται.

«Κατά την διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, ενώ οι νοσηλευόμενοι ασθενείς θα εξυπηρετούνται από το προσωπικό ασφαλείας. Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί η εξαγγελθείσα απεργία», προστίθεται.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «ο ΟΚΥπΥ απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία των ασθενών και διαβεβαιώνει ότι λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή παροχή φροντίδας στους πολίτες, παραμένοντας πρόθυμος για διάλογο και θετική συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE