«Από Viking...Kate Moss»: Έπεισε τον άντρα της να κουρευτεί και το μετάνιωσε - Δείτε σε βίντεο την μεγάλη αλλαγή

«Από Viking...Kate Moss»: Έπεισε τον άντρα της να κουρευτεί και το μετάνιωσε - Δείτε σε βίντεο την μεγάλη αλλαγή

Viral έγινε η αντίδραση μιας γυναίκας που έπεισε τον σύζυγο της να ξυριστεί αλλά το μετάνιωσε. Το βίντεο της Sophie Clarke στο TikTok που δείχνει τον σύζυγό της πριν και μετά το ξύρισμα, συγκέντρωσε πάνω από 38 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

«POV: παρακάλεσες τον βαριά γενειοφόρο μακρυμάλλη σύζυγό σου να ξυριστεί για πρώτη φορά εδώ και χρόνια και ήταν η χειρότερη ιδέα που σκέφτηκε ποτέ άνθρωπος», έγραψε στο βίντεό της.

Χαμός στα σχόλια

«Από Viking στην Kate Moss», σχολίασε ένας άνθρωπος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Πήγε από τον Thor στον Steve Harrington». «Αυτό... δεν μπορεί... δεν είναι το ίδιο άτομο. Αρνούμαι να το πιστέψω», συμφώνησε ένα άλλο σχόλιο.

«Έγκλημα για την ανθρωπότητα» έγραψε η Clarke στη λεζάντα TikTok της, εκφράζοντας περαιτέρω πόσο σοκαρισμένη ήταν με τη μεταμόρφωση.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE