Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν το επιβατικό τουριστικό αεροσκάφος που επέβαιναν συνετρίβη σε ένα αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Παρισιού, φαίνεται να σημειώθηκε αφού το αεροσκάφος Cessna ήρθε σε επαφή με γραμμή υψηλής τάσης.

Δεν χτυπήθηκε κανένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο. «Οι τρεις επιβαίνοντες του αεροπλάνου που μόλις είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Λόνι πέθαναν», τόνισε η εισαγγελία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα θύματα είναι «δύο άνδρες και μια γυναίκα», πρόσθεσε. Ο αυτοκινητόδρομος αποκλείστηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν έρευνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.