Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν το επιβατικό τουριστικό αεροσκάφος που επέβαιναν συνετρίβη σε ένα αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Παρισιού, φαίνεται να σημειώθηκε αφού το αεροσκάφος Cessna ήρθε σε επαφή με γραμμή υψηλής τάσης.

Δεν χτυπήθηκε κανένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο. «Οι τρεις επιβαίνοντες του αεροπλάνου που μόλις είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Λόνι πέθαναν», τόνισε η εισαγγελία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα θύματα είναι «δύο άνδρες και μια γυναίκα», πρόσθεσε. Ο αυτοκινητόδρομος αποκλείστηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν έρευνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE