ΔΙΕΘΝΗ

Πρωθυπουργός Γαλλίας: «Η ακροδεξιά είναι προ των πυλών εξουσίας»

Πρωθυπουργός Γαλλίας: «Η ακροδεξιά είναι προ των πυλών εξουσίας»

Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας για λογαριασμό της προσκείμενης στον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν παράταξης, Γκαμπριέλ Ατάλ, δήλωσε ότι οι υποψήφιοι της παράταξης που ήρθαν τρίτοι και «η διατήρηση των οποίων θα είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή βουλευτή του Εθνικού Συναγερμού» θα πρέπει να αποσυρθούν και να υποστηρίξουν «έναν άλλον υποψήφιο που υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας».

Αυτή «δεν είναι μια βραδιά σαν τις άλλες. Το μάθημα αυτής της βραδιάς είναι ότι η ακροδεξιά είναι προ των πυλών της εξουσίας» είπε ο κ. Ατάλ την Κυριακή το βράδυ, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι να μην έχει η ακροδεξιά την απόλυτη πλειοψηφία στον δεύτερο γύρο και να αποφευχθεί η καταστροφή της χώρας.

«Το λέω με τη δύναμη που απαιτεί η στιγμή σε κάθε ψηφοφόρο μας. Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει στον Έθνικο Συναγερμό. Η Γαλλία αξίζει να μην διστάζουμε να κάνουμε τα πάντα για να μην συμβούν τα χειρότερα», ανέφερε ο Ατάλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top