Συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν: Έγιναν «πολύ συγκεκριμένες συζητήσεις» - Ενημερώνεται την Παρασκευή το Εθνικό

Συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν: Έγιναν «πολύ συγκεκριμένες συζητήσεις» - Ενημερώνεται την Παρασκευή το Εθνικό

«Κλειστά» κράτησε, μέχρι στιγμής, τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά την συνάντηση που είχε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν την περασμένη Πέμπτη (27/6).

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ανέφερε ότι στην συνάντηση του ΠτΔ με την κα. Ολγκίν έγιναν πολύ συγκεκριμένες συζητήσεις.

«Ο ΠτΔ θεωρεί ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του τόπου, να υπάρχει ο ευρύτερος πολιτικός συντονισμός», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε ο κ. Λετυμπιώτης, το Εθνικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί την Παρασκευή.

«Η δική μας βούληση για επίλυση του κυπριακού είναι και ειλικρινής αλλά έχουμε και την αποφασιστικότητα για να αναλάβουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες που μπορούν να βοηθήσουν… Είναι άλλωστε μέσα από δικές μας πρωτοβουλίες που έχει επιτευχθεί ο διορισμός της κα. Ολγκίν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λετυμπιώτης.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE