Οικογένειες αλλοδαπών έκαναν «κατάληψη» σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λεμεσό - Έντονη η δυσοσμία λόγω σκουπιδιών

Οικογένειες αλλοδαπών έκαναν «κατάληψη» σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λεμεσό - Έντονη η δυσοσμία λόγω σκουπιδιών

Εικόνες ντροπής από κεντρικό σημείο στον Παραλιακό της Λεμεσού είδαν σήμερα Δευτέρα (1/7) το φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέδειξε η εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του καναλιού Sigma, 7-8 οικογένειες αλλοδαπών φαίνεται να ζουν σε άθλιες συνθήκες μέσα σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Την ίδια στιγμή, στο σημείο φαίνεται να επικρατεί έντονη δυσοσμία λόγω του σκουπιδότοπου που αναπτύχθηκε, με την πισίνα του ξενοδοχείου να ξεχειλίζει από σκουπίδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» και την δημοσιογράφο Ιουλιέτα Μιχαήλ, οι Τοπικές Αρχές φαίνεται ότι δεν ήταν σε γνώση τους η παράνομη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.