ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 34χρονος που κατηγορείται ότι καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride – Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 34χρονος που κατηγορείται ότι καλούσε σε διαδήλωση κατά του Europride – Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 34χρονος, που κατηγορείται ότι καλούσε, μέσω συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό, τον κόσμο να συμμετάσχει σε διαδήλωση κατά του Europride 2024, αγνοώντας προηγούμενη απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. που την απαγόρευε. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκηση της υπόθεσης για τον Γενάρη του 2025, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο της συνηγόρου υπεράσπισης, και παράλληλα ήρε την κράτησή του.

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν από νωρίς ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος και υποστηρικτές του κόμματος, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον 34χρονο. Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί την προηγούμενη Πέμπτη και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, όπως επίσης για απείθεια επειδή αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Μετά την πρώτη αναβολή που πήρε αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top